21 yaşındaki Bruma, "Portekiz'in olimpiyat kadrosuna çağrıldım, ancak Galatasaray izin vermedi. Bu benim hayalimdi" sözleriyle kulübe sitem etti.
Portekiz Olimpiyat Milli Takımı Teknik direktörü Rui Jorge'nin kendisini kadroya almasına rağmen Galatasaray'ın izin vermediğini belirten Bruma, "Kulübün kararına saygı duymak zorundayım, çünkü takımda yer almak bana bağlı değil. Ben her zaman Olimpiyat Oyunları gibi bir turnuvada milli takımı temsil etmenin hayalim olduğunu söylüyordum. Çok üzgünüm, çok" ifadelerini kullandı.

Kariyer hedeflerinden birine ulaşamama korkusu yaşamaya başladığını belirten genç yıldız adayı, "Olimpiyat Oyunları hedeflerimden biriydi. Buna henüz ulaşamadığım için acı çekiyorum. Ama sanırım bu rüyamı gerçekleştiremeyeceğişm fikrine artık alışmam lazım" diye konuştu.

Brezilya'da mücadele edecek takımlarını destekleyeeğini belirten Bruma, "Umarım takımımız bir madalya getirir. Portekiz futbolu olarak şu anda doğru yoldayız ve arkadaşlarımın Brezilya'da bizi onurlandıracağına eminim. Portekiz'deki maçları takip edeceğim Onlarla olmak, Portekiz için savaşmak ve milli marşımızı orada duymak isterdim" dedi.