Galatasaray Kulübü'nün Bruma ile ilgili kesin kararı belli oldu. Portekizli futbolcunun menajeri Catio Balde, Skorer'e yaptığı açıklamada sarı-kırmızılı ekibin oyuncuyu satma kararı aldığını söyledi.

Galatasaraylı yöneticilerle hafta sonunda İstanbul'da bir araya geldiğini belirten Balde, "Galatasaray oyuncuyu satmayı düşünüyor. Ama yalnızca iyi bir fiyata elden çıkaracaklar. 10 milyon euroluk bir teklif bekleniyor. Daha aşağısındaki rakamlara bırakmayı düşünmüyorlar. 10 milyon ve üzerinde bir teklif gelmesi halinde ise oyuncu ile yollar ayrılacak" dedi.

Kendisine Portekiz'den gelen Sporting Lizbon iddialarını hatırlattığımız Balde, "Sporting'den beni arayan olmadı. Somut bir teklif yok ama her şey mümkün. Şu an için bazı takımların Bruma'ya ilgisi var ama resmen isteyen bir ekip henüz olmadı" yanıtını verdi.

Balde oyuncusunun düşünceleriyle ilgili olarak ise şunları söyledi: "Bruma'nın Galatasaray'da keyfi yerinde. Takımı seviyor. Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılan bir ekibin formasını giyiyor, bu çok önemli. Ancak o da alınacak karara göre hareket edecek".