Sarı-kırmızılı kurmaylar, bir menajerin sürekli gündeme gelerek taraftarlarda beklenti yarattığına ve yönetim üzerinde baskı oluşturduğuna inanıyor. Özellikle Henry Onyekuru isminin sürekli dillendirilmesinden büyük rahatsızlık duyuluyor.

Nijeryalı oyuncunun Covid-19 indirimi nedeniyle sorun çıkaran isimlerden olması nedeniyle yönetim tarafından geri dönüşüne sıcak bakılmıyor.

ÖNCELİK GENÇ YERLİLERE

Edinilen bilgilere göre Cimbom, devre arasında az ama öz transfer yapacak.

Teknik heyet ve 'scout' ekibinin belirlediği isimlere yönelecek Galatasaray, 'nokta atışı' isimler alacak. Buradaki parola ise 'menajer değil kulüp kazansın' olacak. Yönetim, transfer harcamalarını ise disiplinde tutmaya devam edecek.

Geleceğe yatırım olarak düşünülen yerli isimlerden bazıları da belli: Ali Akman (Bursaspor), Mehmet Özcan (Eskişehirspor) ve Fatih Kurucuk (Karagümrük). Bu oyunculara öncelik verilecek.

Fatih Kurucuk kimdir?

21 Ocak 1998 tarihinde İzmir'de dünyaya gelen Fatih Kurucuk, 22 yaşındadır. Stoper mevkisinde forma giyen genç futbolcu, 1.92 metre boyuna sahip. Göztepe altyapısında profesyonel olan, üç senedir Karagümrük forması giyen Fatih Kurucuk, iki haftadır Süper Lig'de ilk 11'de sahaya çıkıyor ve başarılı performansıyla dikkat çekiyor.

Karagümrük'ün Süper Lig'e yükselmesinde de büyük pay sahibi olan genç futbolcu, 99 resmi maçta forma giydi. 1.92'lik stoper, U17 ve U21 Milli Takımı formalarını da birer kez terletti. Kaynak: Fatih Kurucuk kimdir, kaç yaşında ve nereli? Fatih Kurucuk hangi mevkide oynuyor? 

Kaynak: Sözcü