Alvaro Negredo, Galatasaray ve Fatih Terim'in takibine girdi mi? İşte yanıtı... Ara transfer döneminde kadrosuna mutlak forvet takviyesi yapacak olan Galatasaray'ın, Alvaro Negredo'yu gündemine aldığı iddia edilmişti. 

Geçtiğimiz hafta Beşiktaş'tan ayrılarak Al Nasr takımına transfer olan Negredo'yu, Galatasaray'ın Ocak ayında kiralama yöntemi ile alacağı iddiası transfer kulislerini hareketlendirdi. Galatasaraylı yöneticiler ve kulüp yetkilileri ise Alvaro Negredo ile alakalı sarı kırmızılı kulübün hiçbir tasarruf, girişim yada böyle bir gündemlerinin olmadığını söyledi.
 
Şu anda transferi değil ligde ve Şampiyonlar Ligindeki maçlara odaklandıklarının altını çizen Galatasaraylı yöneticiler, “Ocak ayına 3 ay var ve Galatasaray'ın hedefleri var. Elbette scoutlarımız gerekli çalışmaları yapıp raporlarını da teknik heyete iletiyor. Ancak Negredo bilmediğimiz ya da tanımadığımız bir oyuncu değil. Negredo, Galatasaray'ın gündeminde yok” ifadesini kullandılar. 
Ayrıca Beşiktaş'ta forma giyerken yıllık 4 milyon 350 bin euro yıllık ücret alan Negredo'nun mali açıdan da daha iyi şartlarda Al Nasr'a gittiği ve Galatasaray'ın forvet transferi için böyle bir yıllık ücrette vermek istemediği öğrenildi.