Son dakika haberine göre sezon başında Gomis’i satın alan Al Hilal kulübünün, bu kez de Feghouli transferi için Galatasaray'ın kapısını çalacağı ve 6 milyon Euro teklif edeceği öne sürüldü.

'Alan Carvalho geliyor' iddiası

Guangzhou Evergrande'nin Brezilyalı yıldız Alan Carvalho'nun 6 milyon Euromaaş yükünden kurtulmak için transfere izin verdiği iddia edildi. Sabah'ın haberine göre golcü futbolcu, Galatasaray'dan imza parası ile birlikte 4 milyon Euro alacak. Oyuncu haftaya İstanbul’a gelecek.

Tetteh iddiası

Sarı-kırmızılılar, Çekya'dan Sparta Prag forması giyen Benjamin Tetteh konusunda temaslarını tekrar sıklaştırıp oldukça önemli yol aldı. İlk olarak satın alma opsiyonlu kiralık teklifi yapan başkan Mustafa Cengiz ve kurmaylarının bu teklifine Çekler soğuk bakarken bu kez bonservis konusunda görüşmeler sıklaştı. TRT Spor'un haberine göre Sparta Prag'ın 8 milyon Euro istediği golcü oyuncu için Aslan 6 milyon Euro teklif etti. İki taraf arasındaki görüşmelerin 7 ya da 7.5 milyon Euro civarında sonuçlanması bekleniyor.

Belhanda kalıyor

Belhanda, Al-İttihad'dan aldığı teklif sonrası terim'in kapısını çaldı. Faslı 10 numara, 'Çok iyi bir rakam önerdiler. Bu fırsatı eğerlendirmek istiyorum' diyerek gitmek için izin istedi. Fatih Terim, 'Sana ihtiyacım var, bizimle kal' dedi. TRT Spor'un haberine göre Belhanda'ya zam yapılacak, ayrıca para cezası da affedilecek.

Ozan Kabak gitti

Galatasaray altyapısından yetişen 18 yaşındaki Ozan Kabak’ı 11 milyon Eurobonservis bedeliyle Bundesliga ekibi Stuttgart’a sattı.

Semih Kaya mı geliyor?

Serdar Aziz'i kadro dışı bırakıp Ozan Kabak'ın Stuttgart'a transferi için görüşmelere başlayan Galatasaray stoperde rotasını eski futbolcusu Semih Kaya'ya çevirdi. Sarı-kırmızılı ekibin oyuncunun kiralanması için görüşmelere başladığı öğrenildi.

Tarık Çamdal bombası

Son dakika haberine göre Galatasaray kulübü, Tarık Çamdal'ın sözleşmesinin tek taraflı olarak feshedildiğini Kamuouyun Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Forvette gözler Bony'de

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray aradığı forveti İngiltere'de buldu. Sarı kırmızılı takım, İngiltere Championship takımlarından Swansea'de forma giyen Wilfried Bony için kulübüyle görüşüyor. Wilfried Bony transferini yürüten isimlerin Galatasaray adına Andy Duncalf ve Türk menajer Kerem Solmaz olduğu, Swansea City cephesinde ise görüşmeleri yürüten kişinin Christopher Farnell olduğu belirtildi. İngiliz ekibi oyuncuyu yüksek maaşından dolayı elden çıkarmaya planlıyor. Bony'yi Galatasaray dışında Çin ligi takımlarının da istediği biliniyor.

Sır gibi saklanan iki isim

Stopere Marcao'yu alan Galatasaray, takımın savunmacılarının durumunun belirsizliği nedeniyle Brezilya ekibi Cruzeiro'da forma giyen Dede'yi gündemine aldı. 30 yaşındaki stoperin 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Ara transfer döneminde kadrosunda önemli takviyeler yapması beklenen Galatasaray, kanat transferi için sürpriz bir isme yöneldi. Botosani – Ludogorets maçı Galatasaraylı gözlemciler tarafından izlendi. Mercek altına alınan ismin Botosani forması giyen kanat oyuncusu Hervin Ongenda olduğu belirtiliyor. Maçın ardından sıcağı sıcağına Telekom Sport’un sorularını yanıtlayan Ongenda muhabirin, Galatasaray’ın kendisini izlemek için geldiğini söylemesi üzerine, “Bilmiyordum. Okumamıştım da. Maçtan sonra yanımdakiler beni izlemek için birçok kişinin geldiğini söylediler. Tamam dedim, problem yok” ifadelerini kullandı.

Mariano'ya bir talip daha

Brezilya basınından Gazeta Esportiva sitesinin haberine göre Mariano'ya Flamengo'dan sonra Sao Paulo da talip oldu. Flamengo, Galatasaray'ın yüksek bonservis talebi nedeniyle transferden vazgeçmişti. Ardından devreye giren Sao Paulo, Galatasaray'dan Mariano'yu kiralamak üzere harekete geçti.

CNN Türk