Galatasaray'da Fatih Terim'in gençleştirme operasyonunda vedalaşılan ilk isim Nagatomo oldu. Mariano ile önümüzdeki günlerde el masaya oturularak, Brezilyalı futbolcunun sözleşmesi bedelsiz olarak feshedilecek. Tecrübeli futbolcular, Antalyaspor karşısında son kez sarı kırmızılı formayla sahaya çıktı.

Galatasaray'dan hangi futbolcular ayrılacak?

Galatasaray'da Mariano ve Yuto Nagatomo veda maçına çıktılar. Antalyaspor maçının 11'inde yer alan iki futbolcu, gençleştirme operasyonunda takımdan gönderilecek ilk isimler oldular. Galatasaray, 33 yaşındaki Yuto Nagatomo ve aynı yaştaki Mariano ile yollarını Ocak ayında ayıracak.

İki futbolcunun ayrılıkları için menajerleri geçtiğimiz gün İstanbul'a çağrılmıştı. Leipzig'den sol bek oyuncusu Saracchi ile anlaşan Galatasaray, sağ bek için ise Martin Linnes'i yeniden kadroya kaydedecek.
 

MARİANO'NUN SÖZLEŞMESİ FESHEDİLECEK

Galatasaray önümüzdeki günlerde Brezilyalı sağ bek oyuncusu Mariano ile masaya oturacak. 33 yaşındaki futbolcuyla el sıkışmayı planlayan Galatasaray, Mariano'nun sözleşmesini bedelsiz feshederek bonservisini verecek. Mariano ve Nagatomo'nun Galatasaray performansı

33 yaşındaki Yuto Nagatomo, 2018 yılında Galatasaray'a kiralık olarak gelmiş ve devamında bonservisi alınmıştı. 2,5 milyon euro bedelle Galatasaray'a katılan Nagatomo, bu sezon sarı kırmızılı formayla 23 resmi maçta 2 gol attı. Nagatomo, Japonya Milli Takımı ile bugüne kadar 122 maça çıktı.

Nagatomo gibi 33 yaşında olan Brezilyalı sağ bek oyuncusu Mariano, 2017 yılında Sevilla'dan 4,5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edildi. İlk sezonlardaki performansıyla alkış toplayan Mariano, bu sezon sarı kırmızılı formayla 22 resmi maça çıktı ve skora katkı gösteremedi. Yuto Nagatomo ile Mariano'nun Galatasaray ile 6 aylık sözleşmesi kaldı.

Futbol arena