Ve Galatasaray'da beklenen transfer bombası artık patlıyor... Yaşanan son gelişmelerin ardından planın ne denli istenildiği gibi gidecek olması konusu da dikkat çekiyor...

Kasımpaşa'dan Mbaye Diagne'nin devre arasında Galatasaray'a transferinde etkili olan William D'Avila, yaz döneminde ise futbolcularından Henry Onyekuru'yu sarı-kırmızılı takıma getirmişti.

Aynı zamanda Badou Ndiaye'nin de menajeri olan William D'Avila, Senegalli futbolcunun Osmanlıspor'dan Galatasaray'a gelişi, Stoke City'ye satılışı ve yazın kiralanmasında önemli bir rol üstlenmişti.

Bu operasyonlarla adını duyuran menajer William D'Avila, sadece Ndiaye'nin satışından 1 milyon euro komisyon almıştı.

Aynı zamanda Belhanda'nın da menajerliğini yapan William D'Avila, Faslı futbolcu için de devre arasında Suudi Arabistan'tan 7-8 milyon euroluk teklifler getirmişti.

Milliyet'in haberine göre; şimdi de Trezeguet'in menajerliğini alan William D'Avila, yaz dönemine de damga vuracak gibi görünüyor.

Cim-Bom'da yine aynı menajerin oyuncuları olan Belhanda'nın satışı ile beraber kiralık olarak forma giyen Ndiaye'nin durumu netleşmezken Onyekuru'nun takımdan ayrılacak olması Trezeguet transferini olmazsa olmaz hale getirecek.

Galatasaray'da mevcut kadrodaki yıldızların menajerliğini yapan William D'Avila, bunun yanında altyapıdan da 3 isimle çalışmaya başladı.

Zaman zaman A takıma da gelen 21 yaşındaki orta saha Celil Yüksel, 19 yaşındaki orta saha Abdussamed Karnuçu ve 18 yaşındaki bir diğer orta saha Ferhan Evren de D'Avila'nın menajerliklerini üstlendiği isimler oldu.

Fotomaç