Daha önce Muslera, Marcao, Emre Taşdemir ve Ömer Bayram ile sözleşme yenileyen sarı-kırmızılılar pazar günü de Emre Akbaba'nın kontratını 2022-23 sezonu sonuna kadar uzattı.

Emre Akbaba "feda" dedi

9.5 milyon liralık yıllık ücretini 8 milyon liraya indiren ve teknik direktör Fatih Terim'in de kalmasını istediği 28 yaşındaki 10 numara, "Bundan önceki süreçte sakatlıklar oldu, sıkıntılar oldu ama umarım önümüzdeki 2 yıl, ben ve takım arkadaşlarım için sakatlıksız, kazasız, belasız geçer. Çok güzel 2 yıl olur ve şampiyonluklarla, kupalarla süslendiririz" dedi.

Galatasaray'ın 2018-2019 sezonu öncesinde Alanyaspor'dan transfer ettiği Emre Akbaba, sarı-kırmızılı takımda forma giydiği 71 resmi müsabakada 14 gol attı.

SADECE TRABZONSPOR KALDI

Galatasaray Kulübü, artık futbolcuların yıllık ücretini KAP'a bildirmeyeceğini açıklamıştı. Bu nedenle Emre Akbaba'nın da maliyeti açıklanmadı. Böylece Beşiktaş ve Fenerbahçe ile birlikte Galatasaray da bu yönde bir karar aldı. 3 büyüklerin dışında Trabzonspor bu konuda farklı bir yol izliyor. Bordo mavililer, KAP bildirimlerinde transfer ücretlerini de duyuruyor.

(Milliyet)