Ara transfer döneminde çalışmalarını sürdüren Galatasaray'daki Emre Mor gerçeği ortaya çıktı. Celta Vigo'da gözden düşen milli futbolcu Emre Mor, menajerlerin tüm çabasına rağmen Galatasaray'ın kapısından döndü. Faslı Galatasaray Transfer gündemindeki son dakika gelişmeleri FutbolArena'da.
 
Celta Vigo Kulübünde beklediği çıkışı yapamayan ve uzun süre de kadro dışı kalan Emre Mor'un menajerler tarafından geçtiğimiz ay sarı kırmızılı kulübe önerildiği ortaya çıktı.

Kiralama modeli ile Galatasaray'a önerilen 21 yaşındaki oyuncu ise son yıllardaki disiplin problemi nedeniyle de sarı kırmızılı kulüpte transferinin gündeme hiç alınmadı.

21 yaşındaki Norveç doğumlu Emre Mor, 2017 yılında transfer olduğu Celta Vigo'da umduğunu bulamadı. Nordsjaelland'den Borussia Dortmund'a 10 milyon Euro karşılığında transfer olduktan sonra 13 milyon Euro bedelle Celta Vigo'ya gönderilen Emre Mor, bu süreçteki tüm beklentilere rağmen futbol kariyerinde çöküş yaşadı. Bu sezon Celta Vigo ile yalnızca 9 maçta şans bulan genç oyuncu, 376 dakikada skora katkı gösteremedi.