Galatasaray'da Bursaspor deplasman ı hazırlıkları devam ederken Igor Tudor, Sofiane Feghouli için kararını verdi.

Sarı kırmızılılar, yıldız futbolcunun ilk 11'de sahaya çıkacağı günü 4 gözle beklerken Igor Tudor'un Feghouli'yi, Bursaspor deplasmanında sahaya sürüp sürmeyeceği belli oldu.
 

Sofiane Feghouli, Bursaspor maçında ilk 11'de oynayacak mı?


Bursaspor maçında da Feghouli, ilk 11'de olmayacak. Özellikle orta saha ile birlikte kanat oyuncularının gösterdiği performanstan memnun olan Igor Tudor değişime gitmeyecek.Hem Tolga hem de Rodrigues'in ortaya koyduğu futboldan memnun olduğu için Tudor, Cezayirli yıldızı Bursaspor maçında yine sonradan oyuna sürecek.
 

Galatasaray'da Igor Tudor, Feghouli ile görüştü


Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Bursaspor maçında da ilk 11'de görev vermeyeceği Feghouli ile özel bir görüşme yaptı.

İlk 11'de yer almak adına sabırsızlanan Feghouli'yi bu haftada sahaya sürmeyecek olan Tudor yıldız oyuncuya düşüncelerini aktardı.

"%100'E ULAŞMADAN SENİ UNUTMAYACAĞIZ"

Tudor, Feghouli'ye "Herkesin senden beklentileri yüksek. Açıkçası benim de. Takımla kamp dönemi geçirmedin, aramıza geç katıldın ve sakatlık dönemini atlattın. Sabırsız davranma, sakin ol, daha iyi çalış. 90 dakikalık tempoya sahip olduğunda sahada olacaksın. Seni hazır olmadan ilk 11'de sahaya süremem. Çok az bir süremiz kaldı. Birkaç hafta daha çalış ve bekle" dedi

Tudor, kısaca Feghouli'ye Bursa deplasmanında da ilk 11'de de yer vermeyeceğini belirtti
 

Galatasaray'ın yeni transferi Feghouli kimdir?


Cezayir doğumlu Sofiane Feghouli 1989 doğumlu 27 yaşında. Geçen sezon İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United ile 28 karşılaşmaya çıkan Sofiane Feghouli bu süreçte 4 gol 3 asistlik performans üretti. Ceayirli oyuncu bu sezon Galatasaray formasıyla Antalyaspor ve Kasımpaşa maçlarında 23 dakika sahada kaldı.