Palmeiras'ın, Galatasaray'ın Felipe Melo talebine karşılık Mariano'yu istediği öğrenildi. Sarı kırmızılılar Melo'yu bedelsiz olarak kiralamak isterken, Palmeiras ise Felipe Melo'nun karşılığında Mariano'yu istedi. Bu takas fikrine sarı kırmızılıların da olumlu baktığı ve transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu öne sürüldü. 

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelerek Galatasaray kulübünü ziyaret eden Felipe Melo, Türkiye ve İstanbul'un ikinci evi olarak gördüğünü söylerken, yeniden Galatasaray forması giyip giymeyeceği yönündeki soruya ise, "Hayatta her şey olabilir." şeklinde yanıt vermişti.

FELİPE MELO NELER SÖYLEMİŞTİ?

"Ben artık bir Galatasaray taraftarıyım. Belki burada futbol oynamıyorum ama kulüple ilişkim kesilmiş değil. Bütün haberleri, maçları, sonuçları takip ediyorum. Sosyal medya üzerinden gündemi takip ediyorum. Maçımla çakışmıyorsa ve zamanım varsa maçları mutlaka izliyorum. Galatasaray benim için çok, çok önemli. Hayatımda çok çok önemli bir yeri var. Önemli kulüplerde oynadım: Inter, Juventus, Fiorentina... Ama burada kazandığım başarılar, kupalar, taraftarın gösterdiği ilgi bambaşka. Bu kulübün bendeki yeri de o nedenle bambaşka. Galatasaray'la aramda inanılmaz özel bir bağ var. Ben de artık o taraftarlardan biriyim, ben de bir Galatasaraylıyım."

Futbol Arena