Fanatik'te yer alan habere göre; teknik direktör Fatih Terim, Diagne ve Falcao'nun hem performansından hem de istikrar sorunundan bir hayli rahatsız.

Terim'in talebi doğrultusunda yönetim harekete geçti

Düzenli forma giyecek, bitirici bir santrafor takviyesi isteyen Terim'in talebi doğrultusunda yönetim harekete geçti. Ancak bu kez gündemde boştaki isimler var.

Listenin tepesinde ise tanıdık isimler var

Finansal Fair-Play nedeniyle sattığı oyuncu bedeli kadar transfer yapabilen sarı-kırmızılılar, hiçbir oyuncusunu göndermeyi beklemeden işi bitirmeye kararlı. Bu nedenle bonservisi elinde forvetlerle görüşmeler yapılacak. Listenin tepesinde ise tanıdık isimler var. 

Bunlardan biri Mario Mandzukic...

Bunlardan biri Mario Mandzukic... Bayern Münih, Atletico Madrid ve Juventus'taki müthiş kariyeri sonrası gittiği Katar'da aradığını bulamayan ve boşa çıkan 34 yaşındaki Hırvat golcü, teklifleri değerlendiriyor. 

Oumar Niasse de bonservisi elinde kulüp arıyor

Akhisar'dan transfer olduğu Everton'da tutunamayan Oumar Niasse de bonservisi elinde kulüp arıyor. İtalyanlar'ın yaramaz çocuğu Balotelli ve Suudi Arabistan'da tutunamayan Bony de teklif bekleyen tecrübeli golcülerden bazıları.

Yine Terim'in uzun süre istediği, ancak tercihini Arap kulüplerinden yana kullanan Nijeryalı forvet Ahmed Musa da artık boşta ve yeniden Galatasaray'ın radarında...