14 OYUNCU TRANSFER EDİLDİ

Galatasaray maddi anlamda sıkıntılı bir dönem geçirse de yaz transfer dönemine damga vurmayı başardı. 11 oyuncu ile yollarını ayıran sarı-kırmızılı yönetim, tam 14 oyuncu transfer ederek bu sezonki kadrosunda büyük değişikliğe imza attı. Üstelik yeni isimler için kasasından da sadece 9.1 milyon euro çıktı. Radamel Falcao başta Ryan Babel, Steven Nzonzi, Taylan Antalyalı, Jimmy Durmaz, Adem Büyük, Şener Özbayraklı, Okan Kocuk transferlerini bedelsiz tamamladı.

GECENİN YILDIZI FALCAO

İmza törenine Andone dışında tüm yeni futbolculara imza attırılacak. Oyuncular tek tek özel olarak hazırlanan platforma davet edilecek. Gecenin assolisti ise kuşkusuz Radamel Falcao olacak.

BİLETLER SATIŞA SUNULDU

Yenı transferler Galatasaraylı taraftarları kendinden geçirirken bugün Türk Telekom Stadı'nda bir kutlama yapılacak. Yeni transferler için yapılacak imza töreni saat 20.00'de başlayacak. Biletler "passo.com.tr" üzerinden 23 liraya satışa sunuldu ve kartı bulunmayanlar Aslanlıyol gişelerinden kağıt bilet satın alabilecek. Kombine kart sahipleri ile GS Store'dan minimum 250 liralık alışveriş yapan taraftarlar ise imza törenini ücretsiz izleyebilecek.

TERİM'İN YAŞ GÜNÜ KUTLANACAK

Bugün Türk Telekom Stadı'nda düzenlenecek imza töreni Fatih Terim'in yaş gününe denk geldi. 66 yaşına basacak olan tecrübeli teknik adamın, doğum günü de kutlanacak.

YENİ REKOR BEKLENİYOR

Türk Telekom'da bugün bir tarih daha yazılacak. Falcao'yu İstanbul'a geldiği gün rekor bir sayı ile karşılayan ve farkını bir kez daha ortaya koyan sarı-kırmızılıların, bugün yapılacak imza töreninde de tribünleri doldurması bekleniyor. Geçen yıl Beşiktaş derbisi öncesi taraftara açılan idmanı 40 bin 541 kişi izlemiş ve 'Dünyada ücret ödenerek izlenen en yüksek seyircisi sayısına ulaşan antrenman' olarak kayıtlara geçmişti.

FENERBAHÇE'YE BÜYÜK FARK

Transfer dönemi tamamlandı... Galatasaray, Transfermarkt değeri bakımında 136.5 milyon euro ile Süper Lig'in en değerli takımı unvanını elde etti. Sarı-kırmızılılar en yakın rakibi Beşiktaş'a (84.3 milyon euro) 52.2 milyon euro fark attı. Ezeli rakibi Fenerbahçe'yle arasında ise (83.38 milyon euro) 53.2 milyon euro'luk fark oluştu.

ICARDI VE AREOLA'YI GÖLGEDE BIRAKTI

23. şampiyonluk hedefi ile sezona başlayan Galatasaray, Radamel Falcao'nun KAP bildirimini saat 23:23'te gerçekleştirdi. Ayrıca başarılı futbolcu için hazırlanan tanıtım videosu da yayına konuldu. Twitter'da video 4.9 milyon kişi tarafından izlendi ve PSG'nin İcardi (1.4 M), Real Madrid'in Areola (1.1 M) için hazırladığı videolara da büyük fark attı.

MARCA'DAN ÖVGÜ

Galatasaray'ın kadrosuna kattığı oyuncular için harcadığı para Avrupa'da da gündem oldu... Marca gazetesi; "G.Saray, 10 milyon euro karşılığında ünlü oyuncularla dolu bir takım oluşturdu" başlığını attı. Aslında G.Saray son transferlerinde kendileri için 144.2 milyon euro bonservis bedeli ödenen oyuncuları sadece 3.8 milyon euro harcayarak kadrosuna kattı.

Webaslan