Geçen sezon özellikle 1. Lig üzerinde kapsamlı bir çalışma yürüten sarı-kırmızılılar tespit ettiği isimler arasından Keçiörengücü forması giyen Barış Alper Yılmaz ile anlaşmaya varmıştı. Cimbom’da teknik heyetin uzun süredir takip ettiği ve kadroya katmak istediği bir başka isim de Bursasporlu sağ bek İsmail Çokçalış.

Sakatlandı ama iyileşiyor

Geçen sezonun son bölümünde çapraz bağ sakatlığı yaşayan 21 yaşındaki oyuncu çalışmalarını ve tedavisini sürdürüyor. Bu süreçte Galatasaray tarafından yetki alan temsilciler Bursaspor yönetimiyle masaya oturdu.

Yeşil-beyazlı kulübün idarecileri İsmail ile sözleşme uzatmak istediklerini belirtse de maliyeti Bursa’ya fazla geliyor. Bu sebeple oyuncu Galatasaray’a daha yakın. Sarı-kırmızılılar 2022’ye kadar sözleşmesi bulunan İsmail için bonservis pazarlığı yapıyor. Oyuncu tarafı Florya’nın yolunu tutmaya hazır. Kulüpler arasında orta yol bulunduktan sonra işin resmiyete dökülmesi bekleniyor.

Alioski'nin istediği maaş fazla geldi

Leeds United ile sözleşmesi biten ve şu an boşta olan Kuzey Makedonyalı Ezgjan Alioski için menajeri ile temasa geçildi. Ancak 29 yaşındaki oyuncunun temsilcileri yıllık 2.5 milyo Euro talep etti. Sarı-kırmızılı yönetim Alioski için istenilen bu rakamı yüksek buldu. Makedon oyuncunun garanti ücretini düşürmek için pazarlıklar sürüyor.

Kaynak: Ajansspor