Geçen sezon orta sahanın yükünü çeken ve eleştirilerin odak noktası haline gelen Taylan Antalyalı ve Berkan Kutlu'yla yolların ayrılması planlandı.

BONSERVİSLE OLMAZSA KİRALIK

Orta sahaya Sergio Oliveira transferi yapan ve en az iki transfer daha düşünen Galatasaray, Taylan ve Berkan için veda kararı aldı. Taylan Antalyalı ve Berkan Kutlu'nun gelecek sezon bonservisiyle gitmesi yönünde karar alındı. İlgi çekici bir teklif gelmemesi halinde ise oyuncuların kiralık olarak gönderilmesi planına geçilecek.

ELEŞTİRİLERİN ODAĞINDAYDILAR

Geçen sezon orta sahada birçok maçta birlikte süre alan oyuncular, skora katkı yapamamaları ve alınan olumsuz sonuçların nedeni olarak gösterilmiş, eleştiri yağmuruna tutulmuştu.

GİRESUNSPOR'DAN TAYLAN'A TEKLİF

Galatasaray'dan 2 gazeteciye suç duyurusu Galatasaray'dan 2 gazeteciye suç duyurusu

44 yıl aradan sonra döndüğü Süper Lig'de ilk sezonunda kalıcı olmayı başaran Giresunspor, ikinci senesinde ise gözünü üst sıralara dikmek istiyor.

Çotanaklar'da bu doğrultuda takviye çalışmaları hız kazanmış durumda. Giresunspor'un transfer hedefinde Taylan Antalyalı var. Orta sahada oynayan oyuncu için kiralama teklifi yapılacak. Okan Buruk'un o bölgeye transfer istemesi sonucu gözden düşen Taylan için teknik direktör Hakan Keleş'in ısrarcı olduğu ifade ediliyor.

(Sabah)