Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu’nda Galatasaray evinde karşılaştığı TFF 3. Lig takımlarından Ofspor’u 2-1 mağlup etti ve tur atladı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, "Öncelikle Ofspor’u tebrik ederim. İnanılamaz bir mücadele verdiler. Maçtan önce savunma yapacaklarını bekliyorduk. Bunu maçın sonuna kadar iyi bir şekilde yaptılar. Çok net pozisyonlar yakaladık. Çok daha erken golleri atmamız gerekirdi. Çok geç dakikada golü bulduk. Kalemize tek gelen isabetli şut gol oldu. Sezonun genelindeki gibi topu içeri atmadık. Oyuncuların ciddiyeti iyiydi, oyun iştahları iyiydi. Sonuca yansıtamadık. Turu geçtiğimiz için sevinçliyiz. Türkiye Kupası bizim için önemli. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Ali Koç'a tepki: "Galatasaray'ın ekmeğine yağ sürmeyelim!" Ali Koç'a tepki: "Galatasaray'ın ekmeğine yağ sürmeyelim!"

"SEFEROVİC'İN KALMASINI İSTİYORUM"

Bütün futbolcularıyla devam etmek istediğini söyleyen Okan Buruk, "Seferovic'in kalmasını istiyorum. Ocak ayında transfer dönemi başladıktan sonra burada bazen oyuncuların mutsuzluğu oluyor, oyunculardan ayrılma isteği geliyor. Seferovic de antrenmanını iyi yapıyor. Son maç kadroya alamadık. 9 kişi alabildik. Ama aynı şekilde ona güveniyoruz. Alanya maçında o oyuna girmiştik. Gomis kulübedeydi. Diğer maçta Gomis oyuna girdi. Icardi’nin oyuna başlayan santrforumuz olduğunu düşünürsek diğer oyuncular da kulübeden gelip destek oluyorlar. Bütün oyuncularımızdan memnunuz. Onun çalışmasından ve kişiliğinden çok memnunuz" açıklamasında bulundu.

GÖKHAN DİNÇ: "SEFEROVİC ANTRENMANDA BİLE ÇALIŞMIYORMUŞ"

Spor Gecesi programının yorumcusu Gökhan Dinç detayları şöyle aktardı:

"Okan hocanın Seferovic'ten beklentisi yok. Bunu bana söyledi. Seferovic bitmiş. Gomis çok çalışıyor, Seferovic antrenmanda bile çalışmıyormuş." dedi.

(Sporx / Spor Gecesi)