Galatasaray'da senelik 1.6 milyon Euro kazanan ve geçen sezon ligde 1 dakika bile forma giymeyen Tarık Çamdal’ın başka bir takıma kiralanması gündemde.Sarı-Kırmızılılar en azından 27 yaşındaki oyuncunun maliyetinin yüzde 50’sinden bu şekilde kurtulmayı hedefliyor.

Tarık Çamdal’ın Kulüp Kariyeri

Tarık Çamdal, küçük yaşlarda ilgi duyduğu futbola ilk olarak oturduğu bölgede Türklerin kurduğu Ingolstadt Türkgücü takımında başladı. Ardından gelen yıllarda ilk olarak İngolstadt takımında sonrada 1860 Münih takımının alt yapısında görev aldı.

2003 yılında başladığı 1860 Münih kariyerini uzun süre alt yapı seviyesinde ilerlettikten sonra 2009-2010 sezonunun başlangıcında 1860 Münih II takımına davet edildi. İlk sezonında takımı ile 22 maça çıkarak istikrar konusunda kendini geliştirdi ve zaman zamanda olsa as takım ile çalışmalara çıktı ve bazen de forma şansı yakaladı.

Kendini gösterme bulamadığı için mutsuz olan Tarık, 2001 yılında takımından ayrılarak Türkiye’de şansını denemek istedi ve 2011-2012 sezonundan önce Eskişehirspor ile sözleşme imzaladı.

3 sezon forma giydiği takımında özellikle son sezonunda gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekti. Takımı ile toplamda 35 maça çıkan Tarık, sezon sonunda ise Galatasaray Kulübü ile sözleşme imzaladı.

(Fanatik)