Galatasaray yönetimi içinde kavga bitmiyor. Son kavga kısa süre önce CEO olarak Sportif AŞ’nin başına atanan Hande Ocaklı Başev’in yönetim kurulunda veto edilmesi oldu. Bazı yöneticiler mesleği yerel ve uluslararası şirketlerde strateji geliştirme, yeniden yapılanma hizmeti veren Ocaklı’nın Galatasaray’ın Katarlılara satışı konusunda hazırlık yapılması için CEO olarak atandığını belirtti.

FARUK SÜREN SİNYALİ VERMİŞTİ

Faruk Süren daha önce bir konuşmasında Galatasaray’ın Katarlılara satılmasının konuşulabileceğini söylemişti. Kendisiyle aynı dönemin ismi olarak bilinen ve daha önce Dursun Özbek döneminde de CEO olarak görev alan Alp Yalman’ın da benzer fikirde olması yönetim içindeki bazı isimleri rahatsız etti. Akıllara “Kulübün Katarlılara satışı için hazırlık mı yapılıyor sorularını” getirdi.

YÖNETİM KAYNAK ARAYIŞINDA

Süper Lig'de 5 haftadır kazanamayan Galatasaray'da ekonomik sıkıntı da baş göstermiş durumda. Sarı-kırmızılı yönetimin futbol takımına uzun süredir maaşlarını ödemediği ortaya çıktı.

YENİ YILA KADAR ÖDEME YAPILMAYA ÇALIŞILACAK

Yönetimin yeni yıla kadar futbolcuların biriken yaklaşık 10 milyon euro alacağını sıfırlamaya çalışacağı ifade ediliyor. Ancak kasada para olmadığı için yöneticilerin kaynak aradığı öğrenildi.

İSPANYA'DAN DA HABER VAR; FALCAO...

Mali olarak zor durumda olan Galatasaray'a bir kötü haber de İspanya'dan geldi. Sezon başında sözleşmesi 3 milyon euro tazminat karşılığında feshedilen Radamel Falcao da sarı-kırmızılı kulüpten ödeme bekliyor.

UEFA'DAN MART AYINDA PARA GELECEK

UEFA'dan ise Avrupa Ligi son 16 turuna katılımdan dolayı Mart ayında para gelecek. Yönetim hem borçları kapatmaya hem de ara transferlere finansman bulmaya çalışıyor.

YERLİ FUTBOLCULARIN 3, YABANCILARIN 1

Galatasaray'da yerli oyuncuların üç, yabancı futbolcuların ise bir aylık alacağı bulunuyor.

(Fotospor)