Süper Lig'de ve UEFA Avrupa Ligi'nde zorlu bir periyottan geçen Galatasaray'da camianın önde gelenleri, Ahmet Yüce'nin düzenlediği yemekte bir araya geldi.

Yemeğe başkan Burak Elmas, başkan yardımcısı Bikem Kanık, eski başkanlar Dursun Özbek ve Faruk Süren, eski yöneticiler Ali Dürüst, Abdurrahim Albayrak ve Fatih Altaylı katıldı.

GALATASARAY TÜRKİYE'Yİ TARIYOR

Galatasaray'ın sportif direktörü Sensibile yönetiminde çalışan scout ekibi, tüm Türkiye'de yetenek avına çıktı.

Sportif Direktör Sensibile'nin scout yardımcısı Adriano, Türkiye'deki tüm ligleri tarayarak genç oyuncu havuzu oluşturuyor. Adriano'nun, özellikle kiralık olarak gönderilen birçok oyuncu hakkında son derece olumlu raporlar hazırladığı belirlendi. Sensibile, Torrent ve Adriano, bu havuzdan öne çıkan oyuncuların transferi konusunda ilerleyen dönemde yönetime rapor sunacak. Takımın ligde yakaladığı havanın bozulmasını istemeyen Galatasaray Yönetimi, bu kez işleri sıkı tutuyor. Başkan Elmas'ın talimatıyla, geçen aylara yönelik futbolcu alacaklarının bir kısmının hesaplara yatırıldığı öğrenildi. Ayrıca yeni galibiyet serisi için oyunculara ekstra prim verilmesi gündemde. Sarı-Kırmızılı yönetimin, bugünkü idmanda takımı Florya'da ziyaret etmesi bekleniyor.

Evren Turhan: "Galatasaray böyle bir şey istemez!" Evren Turhan: "Galatasaray böyle bir şey istemez!"

(Hürriyet)