Okan Kocuk’un ayrılmasından sonra arkasında kendisini yedekleyecek ve formasını tehdit edecek bir kaleci kalmayan Muslera’nın formunun yükselmesi için Fatih Terim neler yapabileceğini düşünüyor. Taffarel’in dönmesi ya da o ayarda bir kaleci antrenörünün gelmesi alternatifler arasında. Aynı dili konuşan Mondragon'un da adı zaman zaman geçiyor. 50 yaşındaki Kolombiyalı kalecinin Florya'ya dönmesi teknik ekip arasında konuşulmaya başlandı.

CİMBOM YEDEK KALECİ ARIYOR

Bu arada Galatasaray, Muslera’nın yanına iyi bir yedek arıyor. Bursaspor’la sorunlarını çözemeyen Ataberk dışında, başta İrfan Can olmak üzere bir kaç yerli kaleciyle görüşmeler devam ediyor.

GALATASARAY'A DÖNMEYE HAZIR

Monragon, "Tekrar Türkiye'ye gelmeyi düşünüyor musun?" sorusuna şu yanıtı vermişti:

"Türkiye'yi çok seviyorum, çok uzun zaman önce yeniden oraya dönmek istedim ama kimse beni çağırmadı. Galatasaray'da çalışmayı her zaman isterim. Ancak şu ana kadar kulüpten bu yönde bir talep gelmedi. Açıkçası teklif her zaman bekliyorum. Ali Dürüst, Abdurrahim Albayrak ve Fatih Terim'le çalışma fırsatı buldum. Bu insanlar benim için çok önemli. Florya'daki 6 yılım unutulmazdı."

(Fotomaç)