Geçen sezona forvet transferi yapmadan başlayan Galatasaray’da Fatih Terim, “Ocak ayını bekleyin” demişti. Geçen sezon Ocak ayında Galatasaray; Ozan ve Rodrigues’i satıp, Maicon’u kiralayarak kasaya 21.7 milyon Euro koydu. Tarık Çamdal ve Serdar Aziz’i gönderdi. Gençlerbirliği maçından sonra bir kez daha “Ocak ayını bekleyim” diyen Terim’in 2020’nin ilk günlerinde yine ciddi bir operasyonla herkesi şaşırtacağı tahmin ediliyor.

''Seri kötü bir sezon geçiriyor''

Fildişi Milli Takım Teknik Direktörü İbrahim Kamara, Galatasaray'da oynayan Seri hakkında açıklamalarda bulundu.

Jean Michel Seri’nin Fildişi Milli Takımı’ndaki kariyeri Galatasaray’a transfer olduğu dönemde İstanbul’a adapte olmak için çağrıya kulak vermemesi nedeniyle tehlikede. Benin ve Tunus maçları için kendisine yapılan çağrıya cevap vermeyen Seri, DR Kongo ve Nijer maçlarının kadrosuna alınmadı.

Teknik direktör İbrahim Kamara ise Seri için, “milli takım kapıları ona kapanmadı. Açık duruyor. Bizden nadiren memnun kalsa bile her teknik adamın sahip olmak isteyeceği yetenekte bir oyuncu. Ama kötü bir sezon geçiriyor. En iyi seviyesini yakalamasını ve eski iyi futbol oynadığı seviyeye dönmesini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Fotospor