Geçtiğimiz sezon Giresunspor'un kümede kalmasında Okan Kocuk önemli bir pay sahibi olmuştu. Deneyimli kaleci, kiralık sözleşmesinin bitmesinin ardından yeniden Galatasaray'a geri döndü. Ancak tecrübeli kaleci ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Takvim'in haberine göre Okan Kocuk'un artık yedek kalmak istemediği ve bu nedenle Sarı- Kırmızılı takımdan ayrılık kararı alabileceği belirtiliyor.

Galatasaray'da kalması durumunda Muslera'nın arkasında bekleyeceğini düşünen Okan'ın yönetim ve teknik direktör belirsizliğinin sona ermesinin ardından harekete geçeceği iddia ediliyor.

Okan Kocuk'un Galatasaray'la 2023'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Deneyimli eldiven geçen sezon Giresunspor'la 32 maça çıktı.

AKBABA'NIN SÖZLEŞMESİ UZAYACAK

Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa Finalinin kanalı açıklandı Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa Finalinin kanalı açıklandı

Galatasaray, sözleşmesi biten Emre Akbaba ile yeni sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Aytemiz Alanyaspor'da gösterdiği formu ve gelecek sezondan itibaren düşecek yolan yabancı kuralını göz önünde bulunduran sarı-kırmızılı takım, yerli yıldızını takımda tutma kararı aldı.

(Takvim)