Cim Bom’un şimdi gündeminde 3 yıldız var: Ahmed Musa, Badou Ndiaye ve Jason Denayer. Fatih Terim 3 futbolcu konusunda da oldukça ısrarlı ve uzun süredir görüşmeler sürüyor. Yönetim, transferleri noktalamak için bu hafta İngiltere seferine çıkmayı planlıyor.

Burada hem oyuncu menacerleriyle hem de kulüplerle tekrar temas kurulacak. Hedef; 3 isimden en az 2’si ile anlaşmak. Şu ana kadar yapılan görüşmelerde gelinen son nokta ise şöyle...

Ahmed Musa’da koz Devler Ligi

Fatih Terim’in sezonun devre arasında bu yana listesinde olan Ahmed Musa, Galatasaray’a oldukça yakındı. Ancak başarılı forvetin Nijerya formasıyla Dünya Kupası’nda patlama yapması, işleri zorlaştırdı.

25 yaşındaki futbolcunun talipleri arttı. Leicester City ile daha önce görüşen Sarı-Kırmızılılar, Ahmed Musa’yı ise Şampiyonlar Ligi kozuyla ikna etmeye çalışıyor.

Geçen sezon CSKA’a kiralık forma giyen başarılı oyuncu, Avrupa futbolunun en büyük arenası olan Devler Ligi’nde boy göstermek istiyor. Bu nedenle Cim Bom’a hala sıcak bakıyor.

Ndiaye için kıran kırana

Orta sahada Fernando’nun yanına düşünülen 1 numaralı isim Badou Ndiaye... Devre arasında Stoke City’ye 16 milyon Euro’ya transfer olan Ndiaye, kulübü küme düştüğü için ayrılacak. İngilizler, kiralama teklifiyle kapıyı çalan Galatasaray’dan 3 milyon Euro talep etmişti.

Bu rakamı yüksek bulan Cim Bom, Ada’da yapacağı görüşmelerde rakamı aşağı indirmeye çalışacak. Ndiaye’ye ise gitmeden önce aldığı maaş olan 2 milyon 750 bin Euro önerilecek. Nidaye kariyerine Premier Lig kulüplerinden birinde veya Galatasaray’da devam edeceğini açıklamıştı. 

Denayer istiyor, M.City zorluyor

Şampiyon olan kadroyu korumayı planlayan Fatih hoca, Donk ve Nagatomo ile birlikte mutlaka Denayer’in de takımda kalmasını istemişti. 2 yıldızda işlem tamamlandı ancak Denayer konusu hala çözüme kavuşmadı.

Belçikalı stoper Galatasaray’a 3. kez gelmeyi çok istiyor hatta bu konuda kulübü Manchester City’ye baskı yapıyor. Ancak İngilizler, 1 sene sözleşmesi kalan Denayer’i öncelikle satmaya çalışıyor. Gelecek teklifleri bekliyor. Eğer cazip bir öneri sunulmazsa, Galatasaray’ın teklifi değerlendirilecek.