Ndiaye ayrıldıktan sonra aynı bölgeye oyuncu bakan sarı kırmızılılar, Fatih Terim’in de önerisiyle Hırvat oyuncu Milan Badelj’i gündemine aldı. Fiorentina’da top koşturan Badelj’in sözleşmesi bu sene sona erdi. Henüz sözleşme yapmayan Badelj için hızlı davranan Galatasaray, transfer görüşmeleri için İtalya’da bulunan Abdurrahim Albayrak’ı yönlendirdi. Milan Badelj, İtalya’nın köklü kulüplerinden Fiorentina’dan senede 1,2 milyon euro alıyor. Galatasaray ise Badelj için kesenin ağzını açtı ve yıllık 2,2 milyon euro önerecek.  29 yaşındaki Fiorentina kaptanı Badelj’in bu teklife nasıl cevap vereceği ise merak konusu.

Ryan Donk sözleşmesini henüz uzatmadı

Özellikle deneyimli teknik adam Fatih Terim’in tekrar Galatasaray’ın teknik direktörlüğüne gelmesiyle Ryan Donk, adeta yeniden doğdu. Geçtiğimiz sezon muhteşem bir performans sergileyen Donk’un sözleşmesi sona erdi. Kontratı biten Hollandalı oyuncunun kontratı yenileyip yenilemeyeceği bilinmiyor. Ayrıca Galatasaray yönetimi de Donk ile alakalı henüz bir karar vermedi.

Donk’tan henüz ses çıkmayınca Galatasaray yönetimi de Badelj ismine yöneldi. Geçtiğimiz sezon İtalya Serie A Ligi’nde Fiorentina ile 27 karşılaşmaya çıkan Badelj, bu karşılaşmalarda toplam 2 gol ve 1 asist yaptı. Deneyimli Hırvat oyuncu için pek parlak bir sezon geçmedi. Ayrıca Badelj’in Fiorentina ile problemler yaşadığı da iddia ediliyor.