Detaylar şöyle...

"Galatasaray, oyuncuyu istiyor"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Hamada, "Galatasaray, oyuncuyu istiyor. Bir teklif verdi. 5 milyon Euro öneriyor. Al Ahli 7 milyon Euro istiyor; çünkü oyuncuya İspanya, Fransa ve Arap ülkelerinde çok sayıda teklif var. Biz burada Dieng'i Fatih Terim'in çok istediğini duyduk. Lille takımı da talip oldu.

"Yüksek hedefler peşinde olmak istiyor"

Oyuncu, burada Afrika kupası, lig şampiyonluğu pek çok şeyi kazandı. Artık daha yüksek hedefler peşinde olmak istiyor. 1 ay önce bir maç sonrasında kendisiyle konuştum. Galatasaray'da oynamak istiyor.

7 milyon Euro

Oyuncunun iradisi Galatasaray'dan yana; ama tahminim Galatasaray'ın 7 milyon Euro ödemeyeceği doğrultusunda. Ortada bir rakam 6 milyon Euro da buluşabilirler. 

Ayrıca sonraki satış ve başarı bonusları olabilir. Ben Dieng'in Galatasaray'a transferini çok olası görüyorum" dedi. 

Geçen sezonki performansı

Öte yandan kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden 23 yaşındaki önlibero oyuncusu, geçen sezon forma giydiği 44 maçta 1 gol ve 4 asist kaydetti. 

Adana Demirspor'un kapısından döndü

Bilindiği üzere Aslan'ın transfer etmek için yoğun mesai harcağı Dieng, 2017-2018 sezonun ilk yarısını Adana Demirspor'da geçirmişti. 

Adana Demirspor'da başkan Murat Sancak öncesindeki yönetim döneminde Mavi Şimşekler'in altyapısında ve zaman zaman A Takım'da antrenmalara çıkan Dieng ilgisizlik nedeniyle Ocak ayında mavi lacivertli kulüpten ayrılmış ve Mali ekibi Djoliba AC'ye oradan da 40 bin Euro bonservis ücreti ile Cezayir takımı MC Alger'e transfer olmuştu.

(Radyospor)