Transferde en hareketli takımlardan biri de Galatasaray.. Hücum hattında ki transferleri bitirmeye yoğun mesai harcayan Galatasaray Gomis ve Belhanda'yı bitirmeye hazırlanıyor.

Hücum hattında transferler son aşamaya gelirken defans hattında ise sol beke Gael Clichy'nin transfer edilmesi bekleniyor..Sportif direktör Cenk Ergün, başkan Dursun Özbek ve teknik direktör Igor Tudor, takımı yeni sezonda ayağa kaldırmak için kafa kafaya verirken transfer operasyonlarını da bu üçlü yönetiyor. 

Teknik direktör Igor Tudor'un sol kanada takviye istemesi ile birlikte başlayan görüşmelerde Gael Clichy öne çıkan isim oldu. ancak gelin görün ki Fransız oyuncu Manchester City'den ayrılıp boşta kalınca talipleri de arttı. İmza parası da dahil olmak üzere yıllık ücretini de bir hayli artıran 31 yaşındaki oyuncu için Avrupa ekiplerinin yanı sıra Türkiye'den de kulüpler devrede. G.Saray yönetimi ise oyuncunun menajeri ile gelecek hafta İngiltere'de bir kez daha görüşerek hem nabız yoklayacak hem de teklifini yenileyecek.