Mevcut başkan Mustafa Cengiz bütün transfer görüşmelerini seçimden sonraya bıraktı ancak Şampiyonlar Ligi için futbolculardan borçsuzluk kağıtlarının alınması lazım. Bunun için de bütün ödemelerin yapılması lazım. Gerek yönetim gerekse futbolcuların içinde bulunduğu otorite boşluğu ve "Ben ne olacağım?" stresi sıkıntıya sebep oluyor.

Cengiz yönetimi ilk etapta 31 Mayıs’a kadar futbolcuların alacaklarını tamamlamak zorunda. Ardından onlardan borçsuzluk kağıtlarını alarak UEFA’ya bildirmek durumunda. Şampiyonlar Ligi’ne sorunsuz katılabilmek için bu zorunlu.

İMZAYI REDDETTİLER

Bazı oyunculardan bu belgeler alındı. Sözleşmesi biten ve kendileriyle görüşme yapılmayan oyuncular ile sözleşme bekleyen ancak sözleşme görüşmeleri dondurulan isimlerden bazıları borçsuzluk kağıtlarını imzalamayı reddetti.

Galatasaray’ın başını en fazla ağrıtacak isim olarak Feghouli ön plana çıktı. Takımdan ayrılması istenen Cezayirli oyuncu “alacağım yoktur” kağıdını imzalamadan İspanya’ya tatile gitti. Burada kendisine takım baktığı da biliniyor.

ALBAYRAK, MUSLERA VE ARDA SIKINTILARI ÇÖZÜYORDU

Daha önceki dönemlerde böyle sorunlar olduğu zaman Abdurrahim Albayrak, Muslera ve Arda Turan devreye girer. Sorunları çözerdi. Albayrak yönetimden uzaklaştı. Muslera, Terim’e “Sen yoksa ben de yokum” dedi. Arda Turan'ın da hali hazırda sözleşmesi bittiği için Galatasaray'ın oyuncusu olarak yer alamıyor.

(Fotomaç)