Fatih Terim’le, Mustafa Cengiz’in yaptığı görüşmeden sonra seçim olmayacağı düşünülüyordu. 31 Aralık’a kadar COVID-19 nedeniyle seçim yaplamayacağının bizzat Başkan Mustafa Cengiz tarafından açıklanması da Mayıs ayına kadar bir seçim olmayacağı şeklinde yorumlanıyordu. Seçim kararında muhalefetin tepkileri ciddiye alınmadı. Hatta Cengiz güldü, geçti. Ancak parasızlık Başkan’ın belini büktü.

* Abdürrahim Albayrak tüm alacaklarını tahsil etti. Pandeminin işlerini bozduğunu iddia ederek kefalet vermeyi reddetti. Kulübün kasası tam takır.  

* Yıl sonuna kadar sadece futbolcuların ödemesi için 150 milyon TL bulunması zorunlu. Diğer branşlar ve kulüp giderleri de hesaba katıldığında bu rakam 300 milyon TL’yi aşıyor. Kulübün böyle bir nakti yok. Bulma ihtimali de bulunmuyor.

* Anlaşmanın 2+7 yıllık olarak revize edilmeye çalışıldığı Bankalar Birliği’nden 25 milyon Euro kredi talep edildi. Ağustos ayındaki ilk geri ödemenin 2021 yılına ertelenmesi yüzünden Bankalar Birliği olumlu geri dönüş yapmadı.

* Devre arasında transfer yapılması zorunlu. Ancak gönderilenler gitmiyor. Gelecekler için verilecek para da kasa da yok.

Kaynak: Sabah