Galatasaray, Süper Lig'de ilk 3 haftayı 3 galibiyetle kapatırken takımın performansı da herkesi memnun etti. Yepyeni bir kadro ile sezona başlayan ve milli maçlar için verilen arada takıma takviye yapmaya devam eden sarı-kırmızılılarda hedef Antalya deplasmanında da kazanıp zirveden inmemek.

Teknik direktör Igor Tudor takımının ilk 3 haftada gösterdiği performans sonrasında Antalya maçında ilk 11'de değişime gitmeyecek.

Hırvat teknik adam, kırık burnuna rağmen takıma geri dönen Serdar Aziz'i kesmeyi düşünmüyor. Ayrıca Feghouli'yi de yavaş yavaş takıma adapte etmek isteyen Hırvat teknik adam, maçtaki skora göre Cezayirli oyuncuya da süre verecek.

Dün akşam idmanında Igor Tudor'un da takımla bir toplantısı vardı. Milli takımlarından dönen oyuncularla birlikte daha az çalışma fırsatı bulan Tudor, Antalya'nın ligin tehlikeli takımlarından biri olduğunun altını çizip , şu ifadelerle takımını Antalya deplasmanına hazırladı:

"BEYLER, LİDER KALALIM"

"Lige çok iyi başladık ama eksiklerimiz olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Her geçen hafta bunları kapatarak daha iyi olacağız. Ancak rakiplerimiz için de aynı durum söz konusu. Antalyaspor'un kadrosu ve durumu ortada. Mutlaka kazanıp rahatlamak isteyecekler. Onların da üzerinde baskı var. Sert ve zorlu bir karşılaşma olacak. Fakat biz her maçı kazanmak zorundayız. Antalya'yı da yenin ve zirveden inmeyin. Lider olarak yolumuza devam edelim ve tüm rakiplerimiz bize yetişmek için çalışsınlar."