Artık Galatasaray'da teknik heyetin geleceği tartışılırken gözden kaçan nokta ise oyuncuların durumu...

Teknik direktör Jan Olde Riekerink ligdeki Karabük yenilgisinin ardından kupada da Başakşehir mağlubiyeti sonrasında tüm kredisini tüketti. Teknik ekibin değiştirileceği iddiaları da ayyuka çıkarken yönetim oyuncuların da performanslarını mercek altına aldı.

Gelecek sezon takımda düşünülen oyuncular şu andaki performanslarına göre planlama içinde yer alacak veya sezon sonu satış listesine koyulacak. Ancak bu sıralamada en başta gelenler kiralık olarak takımda bulunanlar ve sezon sonu sözleşmesi bitecek olan isimler...

Sezon sonu takımla zorunlu olarak yol ayrımına gelebilecek isimler arasında Aurelien Chedjou, YasinÖztekin, Sabri Sarıoğlu, Josue var. Bu oyuncuların yanı sıra sezon başında bonservisi ile alınan ancak bir takıma düzenli katkı veremeyen Cavanda da şu anda istenenden uzakta olan oyuncular. 

Bu isimler için kalan haftalar artık çok daha kritik... Fakat şu anda adı telaffuz edilmese de tüm oyuncuların yönetimin radarında olduğu ve sezon sonunda şampiyon olunamaması veya ligi 2. bitirip Şampiyonlar Ligi vizesi alamaması halinde takımla yol ayrımına gelebilir.