DHA - Sarı kırmızılı camia başkan Ünal Aysal'ın yönetim tarzını tartışmaya başladı. Başkan olmadan önce "Beni artık hiçbir televizyonda göremeyeceksiniz" diyen Ünal Aysal'ın sürekli gazete ve televizyonlara malzeme olması sarı kırmızılı camiada tartışılmaya başlandı.

Fatih Terim'in görevine son verildikten sonra daha çok sıklıkla Florya Metin Oktay Tesisleri'nde görülmeye başlanan Ünal Aysal'ın, Kopenhag ve Fenerbahçe maçı öncesinde motivasyon konuşması yapması kendi yöneticilerince bile eleştirilmeye başlandı. Şu an için suskun kalan birçok yönetici, "Bizim olaylardan hiçbir haberimiz yok. Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu'nda herşey bitiyor bize sadece onaylamak kalıyor. Hatta Fatih Terim'in görevine bile Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu verdi biz sadece olur demek zorunda kaldık. Başkan ile iletişimimiz yok" yorumunu yapıyor.

Ünal Aysal'ın medyatik tutumu yönetim içinde de eleştiri konusu olurken, birçok kez diğer yöneticilerin başkanı uyardığı ancak Ünal Aysal'ın medyaya malzeme veren tutumunu değiştirmediği bildirildi.

NURETTİN KANTERELLİ İSTİFA ETTİ

Başkan Ünal Aysal'ın çalışma yöntemi birçok yönetici isyan etme noktasına getirirken, kulüpte önemli görevler ve olumlu hizmetlerde bulunan profesyonel yöneticiler de istifa etmeye başladı. Görevlerinde tartışılmaz bir şekilde başarıyla görev yapan Stad Müdürü Mustafa Turgun, bilet pazarlama sorumlusu Özgür Gündoğan'ın ardından Mağazalar Genel Müdürü Nurettin Kantarelli de görevinden istifa etti. Göreve geldiğinden beri mağaza sayısnı ve genel karlılığı iki katına çıkaran Nurettin Kantarelli'nin kulüp içi bürokrasi ve iletişim eksikliğinden mutsuz olarak ayrıldığı öğrenildi.

FLORYA ve FUTBOLA AYRI BİR PROFESYONEL

F.Bahçe yenilgisinin ardından sarı kırmızılı camiaya bir ümitsizlik dalgası yayılırken, başkan Ünal Aysal ve yakın çevresinin futbolun başına profesyonel bir genel menacer arayışında olduğu öğrenildi. Ancak ismi düşyünülen kişinin hem Mancini hem de başkan Ünal Aysal ile uyum içinde çalışacak keriyeri parlak bir futbol adamı olması planlanıyor. Başkan Ünal Aysal ve çevresinin bu ismin sarı kırmızlı ekibin eski yıldızlarından Popescu'yu göreve getirmeyi düşündükleri öğrenildi.

SERMAYE ARTIRIMI ÇARE OLACAK MI?

Galatasaray futboldaki olumsuz sonuçların ardından ekonomik sorunlarıda her geçen gün artıyor. Sarı kırmızılı kulübün borç miktarının sürekli arttığı ileri sürülürken, teknik direktör Mancini'nin isteği sonrasında devre arasında transfer yapılacak olması durumunda sıcak para sıkıntısının had safhaya varacağı ileri sürülüyor. Yakın gelecekteki ödemelere çare olması beklenen sermaye artırımı için ise SPK'dan haber bekleniyor. SPK'nin G.Saray'ın sermaye artırımı için yaptığı başvuruyu kabul etmesi durumunda başkan Ünal Aysal'ın görevi bırakıp kaçacağı bile ileri sürülüyor.