Yeni sezonda Avrupa kupalarına erken veda ederek taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan ve artık Süper Lig'de şampiyon olmaktan başka bir seçeneği bulunmayan Galatasaray, kadrosundaki eksik kalan en önemli parçayı da tamamlamak için çalışmalarını oldukça hızlandırdı.

Sarı-Kırmızılılar'ın listesinde sol bek pozisyonu için İtalya'dan iki önemli isim bulunuyor. Bunlardan biri Juventus'tan Kwadwo Asamoah, diğeri Napoli'den İvan Strinic. Aslan, hem Asamoah hem de Strinic için kulüpleriyle görüşmeleri sürdürüyor. Ganalı Asamoah için Juve'ye bonservis bedeli olarak 7.5 milyon Euro gibi bir rakam önerilmişti. 28 yaşındaki oyuncuya da yıllık 3 milyon Euro teklif edildi.

Tüm planlar yapıldı..

Galatasaray, bu pozisyon için önceliğini Asamoah'tan yana kullanırken, ondan gelecek olumsuz bir habere karşı da Strinic'le olan temasını koparmıyor. Vatandaşı olan 30 yaşındaki Hırvat futbolcuya teknik direktör İgor Tudor da, onu iyi tanıdığı için sıcak bakıyor. Cim Bom'un, deneyimli oyuncunun bonservis bedeli olarak 3 milyon Euro'yu gözden çıkardığı bildirildi. Hedef; en kısa zamanda bu transferde mutlu sona ulaşmak olacak.