G.SARAY’DA devre arası kampı öncesinde gözler de transferde... Sol bek arayışları sürerken gündemde de çok sayıda isim var. Teknik direktör Fatih Terim’in de onay verdiği oyuncularla görüşmeler sürerken yönetim mali olarak da hesabını iyi yapıyor. Nokta atışı bir takviye ile takımı sezon sonunda zafere götürmek isteyen Özbek ve idareciler, sol bek listesindeki isimlerle görüşüp tüm detayları değerlendiriyor.

KWADWO ASAMOAH

Sezon başından bu yana Ganalı oyuncu G.Saray’ın listesinin ilk sırasında. Ancak Juventus’ta bu sezon devamlı olarak forma giymesi sonrasında transfer planları da bozulmuş durumda. Artık devre arasında Asamoah’ı almak mümkün değil. Sezon sonunda kontratı bitecek oyuncu için Aslan şimdiden görüşmelerini yaparken bedelsiz olarak kadrosuna katabilmek için büyük çaba harcıyor.

PATRICE EVRA

Fransız oyuncu kötü biten Marsilya macerası sonrasında Aslan’ın da listesine dahil oldu. Bonservisinin elinde olması ile birlikte maliyetinin de düşmesi, Evra’yı öne çıkardı. Ancak 36 yaşında olmasının yanı sıra Evra’nın kontratını 1.5 yıllık istemesi Aslan’ın transferi hızlı bitirmesine engel oluyor. 

DAVIDE SANTON

27 yaşındaki İtalyan oyuncu menajerler tarafından Aslan’a önerildi. Kontratının sezon sonu bitecek olması sebebiyle Inter’in düşük bir bonservis bedeli istemesi bekleniyor. Savunmanın her iki kanadında oynaması Santon için avantaj fakat sağ ayaklı olması Fatih Terim’in eksi notu verdiği bir durum. Terim ısrarla sol bekte sol ayaklı bir oyuncu olması gerektiğinin altını çizerken bu sebep Santon’u listenin sonlarına itiyor.

AZIZ BEHICH

Bursaspor kadrosunda yer alan oyuncunun 2019 Haziran ayına kadar kontratı bulunuyor. Sarı-kırmızılıların Aziz Behich konusunda Bursaspor ile temasları henüz başlamazken diğer isimlerden gelecek sonuca göre 27 yaşındaki Avustralyalı oyuncu için nabız yoklanacak. Aziz Behich için teklif yapılması durumunda ise sarı-kırmızılılar kadrosundaki bazı isimleri takasta önerecek.

LIONEL CAROLE

Sezon başında Sevilla’ya kiralanan Fransız oyuncunun sözleşmesinin bitimine daha 6 ay var. Carole’ün G.Saray ile kontratı ise 2019 Haziran sonuna kadar. Son ihtimal olarak Lionel Carole’ü geri çağırmayı düşünen sarı-kırmızılı yönetim bu ihtimalin doğması durumunda ise Sevilla ile masaya oturacak. 

İspanyol ekibinin satın alma opsiyonunu kullanıp kullanmayacağını öğrenecek olan idareciler ardından da oyuncuyu geri almayı teklif edecek.

(Vatan)