17 yaşındaki futbolcu yaklaşık 1 ay Florya Metin Oktay Tesisleri’nde antrenmanlara çıkmış, geçtiğimiz haftalarda A2 takımıyla oynanan ve A takımın 6-1 kazandığı maçta kaydettiği golle Fatih Terim’den tam not almıştı. Terim, transferini bizzat istediği genç golcünün ortaya koyduğu performanstan sonra Oğulcan’ın 300 bin liralık yetiştirme bedelinin ödenerek profesyonel yapılmasını istemişti. Ancak Terim’in takımdan ayrılmasından sonra Galatasaray teknik ekibinde yaşanan büyük değişim, Oğulcan’ın Gaziantepspor’dan gelen 3+1 yıllık teklifi değerlendirmesine neden oldu.

Bursaspor’dan ayrıldıktan sonra mart ayında serbest kalacak olan Oğulcan, önümüzdeki sezon transfer dönemi açılınca Galatasaray’da yetiştirme bedeli karşılığında profesyonel olacaktı.
reklam

Bu yaz Bursaspor’dan Galatasaray’a transfer olmak için Florya’nın yolunu tutan Oğulcan, sarı kırmızılı kulübün U19 takımı eski teknik direktörü Vedat İnceefe, tarafından a takıma hazırlanıyordu. Terim’in isteği ile özel program dahilinde çalışmalarını sürdüren genç golcünün devre arası kampında A takım ile birlikte antrenmanlara çıkması bekleniyordu. Ancak geleceğin yıldız adaylarından Oğulcan Çağlayan, Galatasaray’da yaşanan gelişmelerden sonra kendisini uzun süredir izleyen Gaziantepspor ile masaya oturarak anlaşma sağladı. Önümüzdeki günlerde Gaziantepspor ile antrenmanlara çıkmaya başlayacak olan genç oyuncu, ocak ayında profesyonel sözleşmeye imza atarak kariyerine başlayacak.

Ntvspor