Galatasaray'da A takım kadrosuna alınmayan genç oyuncular bir bir kulüpten ayrılıyor. Celil Yüksel'in ardından kaleci Batuhan Şen de kiralık olarak gitti.20 yaşındaki genç kaleci 2. Lig Beyaz Grup ekibi Hekimoğlu Trabzon ile anlaştı.Galatasaray ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan 1.92 boyundaki kaleci sezon sonuna kadar Trabzon ekibinde forma giyecek.

Batuhen Şen geçen sezon Boluspor ile oynanan Türkiye Kupası maçında ilk kez Galatasaray forması giymişti.

Batuhan Şen Kimdir;

Ocak ayında Galatasaray kalecilerinin sakatlandığı tarihten sonra yeniden gündeme gelen Batuhan Şen, kurallar gereği Gençlerbirliği maçının kadrosuna mecburen alındı.

3 Şubat 199 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Batuhan Şen, 1.92'lik boyu ile kalecilik pozisyonunda görev yapıyor. Türkiye U19 Milli Takımı'nda 4 kez forma giyen Batuhan Ahmet Şen, futbol kariyerine 2014 yılında Galatasaray altyapısında başladı. Sırasıyla U16, U17 ve U21 takımlarına terfi eden genç kaleci, sarı kırmızılı kulüp ile 2019 yılına kadar sözleşme imzaladı.Milli takım kategorilerinde toplamda 27 maça çıkan Batuhan Ahmet Şen, Galatasaray teknik heyeti tarafından A Takım kadrosuna layık görüldü. Geleceği parlak olan 19 yaşındaki kaleci, sarı kırmızılı camiada şimdiden heyecan yarattı.

Fanatik