Alınan kötü sonuçların ardından Galatasaray'da Futbol Takımı İletişim Sorumlusu Emrah Kayalıoğlu görevini bırakma kararı aldı.

Tanju Çolak: "Galatasaray'ın tek zayıf noktası..." Tanju Çolak: "Galatasaray'ın tek zayıf noktası..."

Emrah Kayalıoğlu kimdir?

Galatasaray'da İletişim Sorumlusu olarak atanan Emrah Kayalıoğlu, 1973 yılında Tevfik Fikret İlkokulunda eğitimine başladı. Şişli Terakki Lisesi eğitiminin ardından St. Gerog Avusturya Lisesi ve Ticaret Okulundan mezun oldu. 1991 yılında Boğaziçi Üniversitesinde Ekonomi alanında ihtisasını tamamladı.

1995 yılında Yeni Yüzyıl Gazetesinde Spor servisinde muhabir, editör, yazar ve müdür yardımcılığı görevini aldı. 2008 yılında TFF bünyesinde Türkiye'nin yarı final oynadığı Euro 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın öncesinde ve organizasyon boyunca A Milli Futbol Takımı'nın medya direktörü olarak görev yaptı.

1998-2013 yılları arasında son beş yılı Spor Servisi Müdürü olarak, öncesinde müdür yardımcılığı, yanında spor yazalığı, Dünya Kupası ve Formula 1 Grand Prix gibi eklerin hazırlanması, Dünya Kupası, Eurobasket, Basketball World Cup gibi organizasyonlarda reklam danışmanlığı görevinde bulundu.

2020 yılından bu yana Medipol Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu'nda güz döneminde "Spor Ekonomisi" ve bahar döneminde de "Spor Organizasyonları Yönetimi" dersini veriyor. 2021-22 öğretim yılında bunlara ek olarak "Sürdürülebilir Kulüp Yönetimi ve Finansal Fair Play" dersini vermeye başladı.

(Ajansspor)