Sarı-kırmızılılarda Mustafa Cengiz ve karşıtlarının Albayrak’ı yeni kurulması beklenen yönetime dahil etmek istediği ortaya çıktı. İbrasızlık nedeniyle bir dönem yönetime girmesi mümkün olmayan deneyimli yönetici için bir formül arandığı bildirildi. Albayrak’ın ilk planda Sportif AŞ’ye girmesinin düşünüldüğü bildirildi.

Sarı-kırmızılı camiada, Albayrak’ın içinde olacağı bir yapının başarılı olacağı görüşü hakim. Ancak Galatasaray 2. Başkanı’nın buna nasıl yaklaşacağı ve yola Mustafa Cengiz’le devam edip etmeyeceği bilinmiyor. Deneyimli idarecinin, başkan Cengiz ile beraber mahkeme sürecine dahil olması bu planı bozacak. Alınacak olası tedbir kararı ona yönetime girme şansını açacak ancak bu kez muhalefet ile karşı karşıya gelmiş olacak. Teknik direktör Fatih Terim ve ekibinin, özellikle Albayrak’ın içinde olduğu bir yapıya destek verdikleri bildirildi.

2 ADAY ÖN PLANDA

Eşref Hamamcıoğlu ve Adnan Öztürk gibi isimlerin ismi şimdilik adaylık için ön plana çıkarken, başkan Mustafa Cengiz ve hukukçuları ise adli girişimde bulunarak rüzgarı tersine döndürmeye çalışacak.

(Skorer/ Nevzat Dindar)