MARTIN LINNES

Galatasaray'da yabancı kontenjanından dolayı kadro dışı bırakılan Martin Linnes, Fatih Terim'in en büyük pişmanlıklarından biri olarak gösteriliyor. Kadro dışı kalmasına rağmen A Takım ile beraber antrenmanlara devam eden ve  hırsı, çalışkanlığı ve profesyonelliği ile alkış toplayan Linnes'i Ocak ayında yeniden kadroya dahil edecek olan Fatih Terim, Norveçli futbolcu ile de bu konuda bir görüşme gerçekleştirdi.

HENRY ONYEKURU

Transfer dönemi boyunca Henry Onyekuru'nun takımda tutulması için büyük bir çaba gösteren Fatih Terim, Monaco'nun 15 milyon euroluk bonservis bedelini ödemesinin ardından adeta çaresiz kaldı. Onyekuru'yu yeniden takımda görmek isteyen Fatih Terim, sarı-kırmızılı yönetime bu konuda kesin talimat verdi ve Abdürrahim Albayrak da transfer dönemininin açılmasına iki ay olmasına rağmen şimdiden Onyekuru'nun kiralık transferi için Monaco ile masaya oturdu.

BADOU NDIAYE

Fatih Terim'in öncelikli transfer listesinde olan ancak Stoke City'nin 6 milyon euro bonservis bedeli talep etmesinden dolayı askıya alınan süreç, Terim'in talebi doğrultusunda bir kez daha başlatılacak. Orta alanda Seri'nin performansındann memnun olmayan Terim, Ndiaye'nin kiralık transferi için Stoke ile bir kez daha masaya oturulmasını talep edecek.

MARIANO

Galatasaray'ın iki sezonda elde ettiği şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Mariano, Fatih Terim tarafından bileti kesilen isimlerin başında geliyor. Galatasaray ile olan sözleşmesi sona erecek olan Mariano'yu Ocak ayında elden çıkartmak isteyen sarı-kırmızılı yönetim, hem yabancı kontenjanında yer açacak hem de maaş alanı açacak. 

YOUNES BELHANDA

Fatih Terim'in her fırsatta sahip çıktığı ancak taraftarlar ile arasındaki bağ tamamen kopan Belhanda'da da Ocak ayında iyi bir teklif gelmesi durumunda satılacak oyuncular arasında yer alıyor.

SOFIANE FEGHOULI

Galatasaray'daki performansıyla her zaman tartışma konusu olan ve alacaklarından dolayı sarı-kırmızılı yönetim ile karşı karşıya kalan Feghouili, Ocak ayında satış listesine koyulan bir diğer isim. Galatasaray'ın hem maaş yükünden kurtulmak hem de bonservis geliri elde etmek için temel planları arasında yer alan Feghouili'nin ilk yarının geri kalanında yedek kulübesinde oturması bekleniyor. 

YUTO NAGATOMO

Akciğerinde yaşadığı sorundan dolayı Galatasaray'ın düzenli olarak kullanamadığuı Nagatomo da Fatih Terim'in gözden çıkarttığı isimlerin başında geliyor. Emre Taşdemir, Ömer Bayram ve Martin Linnes gibi sol bek opsiyonları elinde bulunan Fatih Terim, Japon futbolcuya teklif gelmesi durumunda Ocak ayında elden çıkartılması yönünde görüş bildiriyor.

MICHAEL SERI

Galatasaray'dan çok büyük umutlar ile kiraladığı Seri, şu ana kadar ortaya koyduğu performansla Fatih Terim'i en büyük hayal kırıklığına uğratan isimlerin başında geliyor. Ocak ayında yapılacak transferler için yabancı kontenjanı açmak zorunda olan Galatasaray'da Seri de Fatih Terim'in raporu doğrultusunda sürpriz bir şekilde kendisini tribünde bulabilir.

Webaslan