Metin Karabaş / Fanatik ÖZEL

Bonservisi Barcelona’da bulunan ve Sivasspor’da kiralık oynayan Brezilyalı sağ bek Douglas’ın her iki kulüpteki kontratı da sezon sonunda bitiyor. 

Terim, 28 yaşındaki futbolcunun, Mariano’nun yerine transfer edilmesini talep etti. 

Bunun üzerine FIFA kuralları gereği sözleşme bitimine 6 ay kala oyuncuyla görüşme hakkı bulunan Cim Bom, Douglas ile her konuda anlaşma sağladı. Böylece Aslan gelecek sezonun ilk transferini yaptı.

Türüç'e Akbaba tarifesi!

Fatih hocanın en beğendiği yerli futbolculardan biri olan Deniz Türüç de, bu kez çok daha ciddi şekilde Galatasaray’ın radarına girdi. 

26 yaşındaki orta saha oyuncusunun bonservisi için, kulübü Kayserispor’a maksimum 3-4 milyon Euro seviyesinde bir teklif yapılacak. 

Cim Bom, Alanya’nın yıldızı Emre Akbaba’yı da 4 milyon Euro’luk bir bonservis ödemesiyle kadrosuna katmıştı. Deniz’in 2020’ye kadar sözleşmesi var. Ancak oyuncunun büyük bir takımda oynama isteği, Galatasaray’ın elini güçlendiriyor.

Okay'a kiralama formülü

Trabzonspor’dan Celta Vigo’ya 6 milyon Euro karşılığında transfer olan Okay Yokuşlu da, Terim’in ön libero için düşündüğü isim. 

24 yaşındaki futbolcunun transferi, gündemdeki diğer iki oyuncuya göre daha zor görünüyor. Takımında 19 maçta 1277 dakika forma şansı bulan Okay için nabız yoklanacak ve gerekirse kiralama formülü devreye sokulacak.