Galatasaray’da geçtiğimiz gün en büyük transfer toplantısı yapıldı. Başkan Mustafa Cengiz, Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay ile beraber teknik direktörü Fatih Terim ve yardımcısı Levent Şahin’i ağırladı. Ayrıca scout ekibinin şefi Emre Utkucan’da toplantıda yer aldı. Transfer görüşmelerini sürdürmesi beklenen Şükrü Henadar’da toplantıya davet edildi.

Başkan Mustafa Cengiz, seçim olmayacağını, sezonu beraber tamamlayacaklarını, kongreye şampiyon başkan olarak katılmak istediğini söyledi. Terim’e devre arasında istediği tüm transferleri yapmak için ellerinden geleni yapacakları sözünü verdi. Ancak mali tablolardan da bahsetti. Çok fazla açılmalarının söz konusu olmadığını aktardı.

FATİH TERİM'DEN ILIMLI CEVAP

Fatih Terim mali tabloyu bildiğini, eğer sezon başında da gönderilmesini istediği oyuncuların satılabilmesi durumunda devre arasında istediği operasyonun rahatlıkla yapılabileceğini söyledi.

Belhanda, Babel ve Feghouli’nin piyasaları olan oyuncular olduklarını, onları doğru şekilde yönlendirip, doğru ülkelerde takım aranması durumunda transferin sonuçlanacağını belirtti.

Kaynak: Sabah