Sabah Gazetesi'nden Mehmet Özcan'ın haberine göre; Geçen sezon bonservise 41 milyon Euro (215 milyon TL) harcayan Galatasaray kulübünün, UEFA yüzünden bu transfer döneminde eli kolu bağlandı. Transferde kısıtlama ile karşılaşmaya hazırlanan sarı-kırmızılı yönetim, yeni oyuncu almadan önce mevcut futbolcularını pazarlayıp satmak zorunda. Garry Rodrigues'e Newcastle'dan, Gomis'e Çin'den teklifler var. Müslüman olan Feghouli, özellikle Katar kulüplerinin gündeminde ve Belhanda'nın Dünya Kupası performansı bekleniyor. İşte yönetimin bu yaz olası satışlarıyla transfer bütçesini çıkartmayı planladığı yıldızlarına biçtiği değer:

RODRİGUES'İN YERİNE TREZEGUET
1 milyon 350 bin Euro'luk ücretine zam isteyen Yeşil Burun Adalı oyuncu, 15 milyon Euro'luk teklif geldiği anda Bruma gibi satılacak. Rodrigues'in boşluğu da serbest kalma bedeli 5 milyon Euro olan Kasımpaşalı Trezeguet ile doldurulacak.

BELHANDA MALİYETİNE SATILIK
Rusya'daki Dünya Kupası'nda boy gösterecek Faslı 10 numara için Galatasaray tekliflere açık. Sarı-kırmızılılar şu ana kadar 12 milyon Euro (bonservis+yıllık ücret) yatırım yaptığı Belhanda'yı bu paraya satmaya hazır.

GOMİS'İN KAFASI İYİCE KARIŞTI
Geçen sezon imza parasıyla birlikte 6 milyon Euro kazanan Gomis'in ücreti 3.3 milyon Euro'ya düşüyor. Çin'den 7 milyon Euro'luk teklif alan Fransız golcünün kafası karıştı. 33 yaşına girecek Gomis'in bonservisi 10 milyon Euro olarak belirlendi. Yerine ise Nijeryalı forvet Ahmed Musa alternatif olarak düşünülüyor.

FEGHOULİ İÇİN TEKLİF BEKLENİYOR
Belhanda gibi Feghouli'nin de 1 yıllık maliyeti hesaplandı. 4 yıllık daha kontratı olan ve senelik 3 milyon 850 bin Euro ücret alan oyuncuya Katar'dan 8 milyon Euro'yu bulan teklif gelirse gönderilecek.