Fatih Terim’in “satmayı da becermeliyiz” dediği Feghouli, Belhanda ve Gomis’in menajerlerine ayrı ayrı “oyuncularına kulüp bulmaları durumunda her türlü kolaylığın sağlanacağı” mesajı verildi.

Sözleşmesi gereği 4 milyon 350 bin Euro’yu getiren herhangi bir takımın Feghouli’yi bedelsiz olarak alabileceği ortamda Belhanda için 6 milyon Euro, Gomis içinse 4.5 milyon Euro’luk bonservis bedelinin kabul edileceği iletildi.

Feghouli’nin menajeri oyuncusunun Türkiye’den ayrılmak istemediği cevabını verdi. Gomis’in menajeri ise Suudi Arabistan’da getirdiği tekliflerin kabul edilmediğini hatırlattı. Belhanda’nın menajeri ise oyuncusunun önümüzdeki 3 yılda alacaklarını garanti altına alabilmesi için Galatasaray’ın bonservisini bedelsiz olarak vermesi gerektiğini belirtti.

Feghouli, Arap futbolunun kahramanı oldu

Öte yandan Dünya şampiyonu olan Fransa’da tam bir futbol krizi patlak verdi… Fransa için oynayan Arap futbolcular için “hain” yakıştırmaları yapılmaya başlandı. Listenin başına Rusya’da yer almayan Benzema koyuldu. Adil Rami, Nabil Fekir, Hatem Ben Arfa ve Samir Nasri gibi isimler tepkilerden nasiplerini aldı. Benzema, Ben Arfa ve Nasri’nin kullanılıp atıldığı iddia edildi. Feghouli gibi Fransa doğumlu olan Ryad Mahrez’e ise büyük destek var. İkili Arap futbolunun kahramanları ilan edildi.

Kaynak: Fotospor