Bu doğrultuda boşta olan Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara'yı kapan Cim Bom şimdi de Konyaspor 'un stoperi Abdülkerim Bardakçı'yı gözüne kestirdi.

Fanatik Gazetesi'nden Metin Karabaş'ın haberine göre; Geçen sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ve A Milli Takım'a çağrılan 26 yaşındaki oyuncu için nabız yoklandığı öğrenildi.

Yeşil-Beyazlılar'ın hocası İlhan Palut'un da 'Değerini bulursa satılabilir' raporunu verdiği kaydedildi. Yönetimin de Konya altyapısında yetişen Abdülkerim'in önünü kapatmayacağı ve Galatasaray'ın iyi bir teklifle gelmesi durumunda kaptanın ayrılığına izin vereceği gelen haberler arasında yer alıyor.

TERİM'DEN TRANSFER SÖZLERİ

"Olağanüstü çabalarla çalışan bir başkanımız ve yönetimimiz var. Olacaktır. Anlayabiliyorum. Endişeyi de hissedebiliyorum. 'PSV maçı yaklaşıyor. Hala olmadı.' diyenler olabilir. Hiç paniğe gerek yok. Ben günün her saati uğraşıldığını görebiliyorum. Merak etmesinler. Görüşmeleri bizzat başkanımız yapıyor. Onun için Galatasaraylılar rahat olsun. Hiçbir endişemiz yok. Hangi takım olursa olsun çıkıp oynayacağız. Şu anda 10 transfer yapsak da PSV maçının garantisi yok, yapmasak da onlar için garanti yok. Rahat olsunlar. Eylüle kadar vaktimiz var." dedi.

(Sporx)