Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyorKolombiyalı golcüyü kadroya katmak için çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılılarda sıcak transfer gelişmeleri de yaşanıyor.

Fatih Terim'in raporu doğrultusunda ilerliyorlar

Fatih Terim'in raporu doğrultusunda ilerliyorlar Sarı kırmızılı yönetim, Fatih Terim'in raporuyla yeniden harekete geçti.

Şükrü Hanedar, transfer için İngiltere'ye gitti

Şükrü Hanedar, transfer için İngiltere'ye gitti Fernando ayrılığının ardından orta sahaya 6 numara takviyesi yapacak olan Galatasaray'da İdari Menajer Şükrü Hanedar, İngiltere'ye gitti.

Şükrü Hanedar, Bakoyoko transferi için görüşecek

Chelsea'de forma giyen Bakayoko'yu kiralamak isteyen Galatasaray'da, Şükrü Hanedar, İngiliz ekibi ve oyuncu ile görüşmek adına Londra'nın yolunu tuttu.

Galatasaray'ın teklifi ortaya çıktı

Galatasaray'ın teklifi ortaya çıktı Hanedar, Chelsea Kulübü ve oyuncuya yaptığı teklif de ortaya çıktı.

Galatasaray'ın Bakoyoko teklifi: 1.5 milyon Euro

Galatasaray'ın Bakoyoko teklifi: 1.5 milyon Euro Hürriyet Gazetesi Galatasaray Muhabiri Ali Naci Küçük'ün haberine göre; Londra ekibine 1.5 milyon euroluk kiralama bedeli ile resmi teklif sunuldu.

İngilizler ikna edilmeye çalışılıyor

İngilizlerin ikna edilmeye çalışıldığı ifade edilirken oyuncuya teklif edilen yıllık ücretin 2.8 milyon euro olduğu öğrenildi.

Galatasaray, Cenk için de temas kuracak

Hanedar'ın ayrıca Cenk Tosun için de İngiltere'de girişimlerde bulunacağı ifade edildi. Bu doğrultuda Everton Kulübüyle de temasa geçilecek. (Spor Arena)