Ryan Babel'e Ajax'tan sonra bir şok daha... Galatasaray yönetimi, kiralık gittiği Ajax’la yollarını ayıran Hollandalı yıldızın dönüşüne sıcak bakmıyor. Galatasaray, 2022’ye kadar sözleşmesi bulunan 33 yaşındaki oyuncudan kendisine kulüp bulmasını isteyecek. Fatih Terim’in kadroda düşünmediği Babel’den yıllık 2.5 milyon euroluk maaşı nedeniyle bonservis bile talep edilmeyecek.

Galatasaray, Ryan Babel’i gözden çıkardı. Kiralık gittiği Ajax’la yollarını ayıran Hollandalı futbolcu, sarı-kırmızılıların başını ağrıtacak gibi görünüyor.

Milliyet'in haberine göre; İki sene daha sözleşmesi bulunan ama geri dönüşüne sıcak bakılmayan Babel’in Ajax’ta verilen şansı değerlendirememesi ve kendisini göstermesi açısından fırsat olarak görülen EURO 2020’nin de ertelenmesi planları bozdu. Sarı-kırmızılılar, 33 yaşındaki oyuncu için çeşitli formülleri değerlendirmeye aldı.

ABD veya Brezilya

Buna göre 2022’ye kadar sözleşmesi bulunan ve yıllık 2.5 milyon euro kazanan yıldız oyuncudan kendisine kulüp bulması istenecek. İşi son ana bırakmak istemeyen sarı-kırmızılılar, futbolcu ve menajerinden çalışmalara erken başlamasını talep edecek.

Fanatik