Galatasaray'ın ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da gündemine gire Hollandalı golcüye Gomis'te olduğu gibi 2,5 milyon avro imza parası ve 3 milyon 350 bin avroluk sözleşme önererek işi bitirmeyi hedefliyor.

FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ DA TRANSFERİ DEVREDE...

Bİr türlü istenilen verimi vermeyen Eren Derdiyok'u da satmak isteyen sarı-kırmızdı kulüp en az iki santrfor takviyesi yapma amacında. Bonservisi Leicester City'de olan Ahmed Musa, teknik direktör Fatih Terim'in, "hızlı forvet" isteğini karşılarken, "bitirici forvet" konusunda da Sporting Lizbon'da büyük olaylar yaşayıp, dönmeyeceğini açıklayan Bas Dost ismi ön plana çıktı. 

Gomis'ten Dört yaş daha genç 

Bafetimbi Gomis'ten 4 yaş daha genç olan 1.92'lik santrfor, geçen sezon toplamda 34 gol kaydetti. Bir önceki sezon da 37 gol atan Bas Dost, kariyerinin en verimli dönemlerini geçiriyor.

Kariyerinde Bundesliga da olan, Hollandalı'nın Alman disiplini de görmüş olması Fatih Terim'i etkileyen unsurlardan biri. 

GOMİS SATILABİLİR...

Önümüzdeki sezon üç kulvarda mücadele edecek Galatasaray güçlü bir hücum hattı oluşturmayı planlıyor. Bafetimbi Gomis ile yaşanan maaş sıkıntısı her geçen gün artarak büyürken, Fransız yıldızın Çin'e astronomik bir rakamla satılması hedefleniyor. 

(Türkiye)