Detaylar şöyle:

G.SARAY'IN SÜRPRİZ HEDEFİ: BOUPENDZA

Süper Lig'in 20. haftasında sahasında ağırladığı Denizlispor'u 6-1'lik skorla geçen Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Sarı-kırmızılı takım, Falcao ve Diagne'den bu sezon istediği verimi alamamıştı. Golcü arayışında olan Galatasaray, Hatayspor'un yıldız forveti Aaron Boupendza'yı gözüne kestirdi.

2 HAFTADA 12 GOL AMA...

Süper Lig'in 20. haftasında sahasında Yukatel Denizlispor'u konuk eden Galatasaray, karşılaşmadan 6-1'lik galibiyetle ayrılarak 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu. Sarı-kırmızılı takım, bir önceki iç saha maçında da başkent temsilcisi Gençlerbirliği'ni 6-0 yenerek gol şov yapmıştı.

FALCAO VE DIAGNE'DEN MEMNUN DEĞİL

Ligin en çok gol atan takımlarından olan Galatasaray, forvet oyuncuları Radamel Falcao ve Mbaye Diagne'nin performansından ise memnun değil.

G.SARAY, BOUPENDZA'YA TALİP

Ocak ayı transfer dönemi içerisinde, forvet mevkisine takviye yapmak için çalışmalarını hızlandıran sarı-kırmızılılar hedefini belirledi. Galatasaray, Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor'da harikalar yaratan Aaron Boupendza'ya talip oldu.

İŞTE G.SARAY'IN TEKLİFİ

24 yaşındaki Gabonlu yıldız golcü için kulübüne 1 milyon euro peşin, 2.5 milyon euro eylül ayında ödenmek üzere toplam 3.5 milyon euro teklif edildi. Oyuncuya da 3.5 yıllık kontrat önerildi ve cevap bekleniyor.

BU SEZON 13 GOL

Gabonlu futbolcu Aaron Boupendza ligde bu sezon 13 kez ağları sarsma başarısı gösterdi. 

Fotomaç