Marcao ve Emre Taşdemir'i kadrosuna katarak transferdeki sessizliğini bozan Galatasaray, tüm gücüyle forvet transferine odaklandı.Güneş' in haberine göre; sarı kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim, yönetimden Everton'da forma şansı bulamayan Cenk Tosun için harekete geçilmesini istedi.

Galatasaray, golcü futbolcuyu sezon sonuna kadar kiralamak için Premier Lig ekibiyle masaya oturacak.

Batshuayi, Monaco'ya doğru

Ara transfer döneminde gündemin bir numaralı isimlerinden olan Michy Batshuayi'nin yeni takımı belli oluyor.Bonservisi Chelsea'de bulunan ve kiralık olarak Valencia'da forma giyen Belçikalı yıldızın ismi Galatasaray'la da anılıyordu ancak Monaco, transfer konusunda vites arttırdı.

Goal'ün Chelsea muhabiri Nizaar Kinsella'nın edindiği bilgilere göre, transfer için büyük efor harcayan Monaco, Batshuayi için ilk opsiyon haline gelirken yıldız golcünün menajeri bugün kırmızı-beyazlı kulüple görüşmek üzere Monaco'ya gidecek.

Balotelli, İstanbul'da iddiası

Golcü arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın dünya yıldızı Mario Balotelli'yi İstanbul'a getirdiği iddia edildi.Fotomaç' ın haberine göre; Balotelli'yi havaalanından özel bir araçla alarak Maslak'ta bir otele yerleştiren sarı kırmızılı yöneticiler, 28 yaşındaki yıldız futbolcuyla görüşme gerçekleştirecek.

Nice ile ayrılmaya hazırlanan İtalyan yıldızın Galatasaray ile sözleşme imzalayacağı ifade edildi.