O isim; Fransız ekibi Lyon'un yıldızı Moussa Dembele...

PEDRO'NUN RÖVANŞI ALINACAK

Lyon Yönetimi'nin ana hedefi; oyuncunun 2023'te bitecek olan sözleşmesini 2 yıl daha uzatıp kiralamak. Ancak 26 yaşındaki oyuncu, kendisine karşı sergilenen bu tavırdan rahatsız olduğu için takımdan bonservisiyle ayrılmak istiyor. L'Equipe, özellikle Galatasaray ve Fenerbahçe'nin oyuncuya ilgisinin olduğunu yazdı.

Ümit Karan: "Hakemlere mesaj gitti..." Ümit Karan: "Hakemlere mesaj gitti..."

GALATASARAY BİR ADIM ÖNDE

Kadrosuna kaliteli bir santrfor daha katmak isteyen SarıKırmızılılar'ın ise transferde bir adım daha önde olduğu vurgulandı. Galatasaray, ezeli rakibinin de talip olduğu Dembele'yi kadrosuna katıp hem Fenerbahçe'den Joao Pedro'nun rövanşını almak hem de eski göz ağrısına geç de olsa formasını giydirmeyi planlıyor.

YARIM KALAN İŞİ TAMAMLAYACAK

Sarı-Kırmızılılar, Dembele'yi 2016 yılında kadrosuna katmak istemiş ancak o dönem yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanamamıştı. Oyuncu da Fulham'dan İskoç ekibi Celtic'e transfer olmuş ve Premiership'te gösterdiği performansla Galatasaray'ı pişman etmişti.

KISA SÜRE İÇİNDE BİTİRECEK

O dönem de Başkan olan Dursun Özbek, bu transferi gerçekleştiremediği için çok eleştirilmişti. Özbek, yarım bıraktığı işi 6 sene sonra tamamlamak istiyor. Fransa'da transfer sezonu 1 Eylül'de kapanacağı için Galatasaray'ın bu transferi kısa süre içinde netleştirmesi bekleniyor.

(Sporx)