İşte detaylar...

Önceki sezonu 2. sırada tamamlayan Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-kırmızılıların gündemine aldığı Malili önlibero oyuncusu Aliou-Dieng için kulübü Al-Ahly işi yokuşa sürdü. Galatasaray yönetimi de Dieng transferi için Al-Ahly'e son bir teklif de bulunacak.

Al-Ahly'den rekor talep

23 yaşındaki Malili futbolcu için Galatasaray tarafı 5.5 milyon Euro'ya kadar çıkarken, Al-Ahly yönetimi 9.5 milyon Euro'dan aşağı inmiyor. Transfermarkt verilerine göre, güncel piyasa değeri 2 milyon Euro olan Dieng'e Galatasaray 6.5 milyon Euro önermeye hazırlanıyor. Mısır ekibi bu teklifi de kabul etmezse yeni teklif yapılmayacak. Fanatik'teki haberde Galatasaray'ın en son 6.5 milyon Euro teklif edeceği iddia edildi.

Kaçan balık büyük oldu

2017 yılında henüz 19 yaşındayken Adana Demirspor'un deneyip beğenmediği Aliou Dieng, 4 yıl içinde değerine değer kattı. Galatasaray'ın transfer etmek istediği oyuncu için Mısır ekibi Al-Ahly 9.5 milyon Euro istiyor.

Aliou Dieng'in istatistikleri

5 Temmuz 2019'da Cezayir ekibi Alger'den 1 milyon 100 bin Euro bedelle Al-Ahly'e geçen Aliou Dieng, Mısır Ligi'nde şimdiye dek 53 maça çıkarken 1 gol atıp 2 asist yaptı.

(Fanatik)